Zobacz przepis: Zupa jarzynowa przecierana

Makarony i zupy

Cannelloni!! faszerowane mięsem mielonym z indyka, papryką czerwoną i selerem naciowym

  • 250gram makaronu Cannelloni
  • 2szt. dużej papryki czerwonej
  • 500gram mielonego mięsa z indyka
  • 6szt. pędów selera naciowego
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka

Dodane:

Czas przygotowania:

Danie: dla 4 osób

Liczba kalorii w porcji: 450

Jak przygotować cannelloni z papryką słodką i selerem naciowym polane sosem czosnkowym

W dziale kulinarnym znajdziesz przepisy z szczegółową prezentacją przygotowania wraz ze zdjęciami. Potrawy podzielone na mięsne, rybne, jarskie, tak by ułatwić szybsze znalezienie szukanego przepisu.

Zupy i makarony!!

Wykwintne danie!!!

Choć nie przepadam za makaronami to od czasu do czasu przygotuje jakiś specjał ;)

Przepisy na makaron udostepniam na blogu kulinarnym

Wszelkie prawa do zdjęć na stronie krychu-gotuje.pl oraz innych podstronach w tej domenie zastrzeżone. Powielanie, kopiowanie bez zgody autora zabronione